De grote keuze in verschillende soorten vloeren maakt het voor u niet makkelijk om de juiste vloer te vinden als u gaat verhuizen of van plan bent uw bestaande woning of werkplek te restylen. Het Nieuwe Stenen Tijdperk heeft een breed assortiment in kunststofvloeren en is als specialist altijd op zoek naar het bijzondere in naadloze vloeren.

De juiste keuze van materiaal en kleur is de basis voor het eindresultaat van mooi wonen of een inspirerende werkplek. Met ruim 30 jaar ervaring, kennis en een flinke dosis creativiteit kunnen wij samen met u een unieke vloer ontwikkelen.

Een kunststofvloer is bestemd voor iedereen die net even iets anders wil, van kantoor tot magazijn, van woonkamer tot volledige nieuwbouwwoning.

De mogelijkheden zijn oneindig als het aankomt op kleur, vorm en toepassing. Het voegt zich volledig naar uw creativiteit.

U kunt kleuren mengen en de mooiste contrasten creëren. Zowel een grindvloer, marmerstone, gietvloer, troffelvloer , sandstone vloer en onze nieuwe leefbeton / beton-stuc vloeren zijn verrassend ruimtelijk, omdat het naadloos verwerkt wordt.

Bezoek onze unieke showroom, waar onze binnenhuis architect u zal inspireren en adviseren naar uw persoonlijke wensen.